Heb je de verwachtingen van jouw opdrachtgever overtroffen?

Zijn de doelstellingen van de bijeenkomst gehaald?

Hoe kunnen wij het een volgende keer nog beter doen?

 

De antwoorden op deze vragen bepalen de toegevoegde waarde van jouw organisatie.

Inzicht creëren, waarde toevoegen

In de bijeenkomsten die je faciliteert streef je service en kwaliteit na, want je wil jouw opdrachtgevers én hun deelnemers een optimale ervaring bieden. Meer dan tevreden opdrachtgevers die ‘waar voor hun geld’ krijgen komen makkelijker terug voor een nieuwe boeking.

Met onze klantevaluaties brengen we niet alleen helder in beeld hoe jouw opdrachtgevers jullie dienstverlening ervaren hebben, maar ook welk belang zij hechten aan de factoren van een goed gefaciliteerde bijeenkomst.

Meten én verbeteren

MeetingMonitor is gespecialiseerd in meten én verbeteren van klantbeleving bij organisaties in de meeting industrie. Zodat jij weet hoe jij  meerwaarde kan creëren voor jouw klanten. Wij combineren kennis van enquêtemethodieken met bijna 30 jaar ervaring in de congres- en vergaderbranche (zowel accommoderend, organiserend als faciliterend).  

Via doorlopende klantevaluaties verzamelen we gestructureerde feedback van de organisatoren van bijeenkomsten in jullie accommodatie. Door de uitkomsten met je klant te bespreken kan je het contact verdiepen en  verbeter- (en commerciële-)kansen voor volgende bijeenkomsten bespreken.

De getotaliseerde resultaten uit alle klantevaluaties geven je een helder beeld van de serviceverlening en waardering van jouw accommodatie. Je kan hiermee direct aan de slag om mogelijke verbeteringen door te voeren.

Wat leveren klantevaluaties via MeetingMonitor op?

Feedback moet actiegericht zijn, praktisch en makkelijk te lezen en interpreteren voor iedereen in de organisatie. Door klantevaluaties in te zetten als onderdeel van jouw totale kwaliteitsbeleid, biedt de uitkomst ook de mogelijkheid om op een proactieve manier een persoonlijk vervolgcontact aan te gaan, waarmee commerciële kansen gecreëerd kunnen worden. De inzichten uit elke evaluatie helpen je om op een dieper en inhoudelijker niveau met je klanten in gesprek te gaan. 

Z

Motivatie instrument

  • Waardering voor wat jullie als team en organisatie bovengemiddeld goed doen
Z

Ontwikkelinstrument

  • Waardevolle 1-op-1 inzichten over hoe klanten jouw accommodatie ervaren
  • Inzicht in kansen die tot meer tevredenheid en effect leiden
Z

Sturingsinstrument

  • Inzicht voor management om performance en resultaat te optimaliseren
Z

Interactie- & salesinstrument

  • Mogelijkheid om waardevollere en toekomstgerichte gesprekken met klanten te voeren en de waarde van jouw accommodatie als partner te vergroten
  • Kans om inzicht te krijgen in behoeften en wensen van opdrachtgevers en deze om te zetten naar nieuwe of aanvullende dienstverlening
  • De ‘angel’ eruit halen en voorbereid en oplossingsgericht in gesprek gaan (bij ontevredenheid/ klachten)

Beproefde methodiek 

MeetingMonitor heeft een praktische methodiek ontwikkeld die je eenvoudig inzicht geeft in de verschillende onderdelen van jullie dienstverlening. We gaan hierbij uit van een viertal elementen, waarop we zowel kwalitatieve als kwantitatieve feedback genereren:  Overall beleving, waardering specifieke onderdelen, waarde en belang.

Via onze stap-voor-stap methodiek helpen wij je snel en efficiënt op weg naar een structurele feedbackprocedure voor jouw congres- en eventbusiness. Het vergaren van de feedback is weliswaar een zeer belangrijk proces, maar dit mag niet alle aandacht opeisen. Je wilt je graag kunnen concentreren op het contact met jouw klant en het vertalen van de resultaten naar acties en kansen!   

Betrokken en op maat

Geen organisatie is gelijk. Daarom geloven wij ook niet in standaard onderzoek. We benaderen elke opdracht vanuit een blanco canvas. We vertrekken vanuit de visie en waarden van jouw organisatie, koppelen deze aan jullie doelstellingen en onze expertise. Zo creëren we samen het best passende onderzoek voor jouw organisatie. 

We ontzorgen vervolgens in de volledige uitvoering van het onderzoek, van voorbereiding tot uitvoering en terugkoppeling.  

Wij staan daarbij garant voor een zeer betrokken begeleiding, ondersteuning en service en zijn “24/7” bereikbaar voor inhoudelijke of technische ondersteuning.