Heb je de verwachtingen van jouw opdrachtgever overtroffen?

Hoe goed hebben jullie bijgedragen aan het realiseren van de doelstellingen van de bijeenkomsten?

Waar liggen de kansen om nog meer toegevoegde waarde te leveren?

De antwoorden op deze vragen zijn de sleutel tot succes van jouw organisatie.

Van inzicht naar blijvende ontwikkeling

Jij wilt voorop lopen en dienstverlening bieden die jouw opdrachtgevers optimaal ondersteunt om hun events impactvol te maken. Tevreden opdrachtgevers waarbij je echte toegevoegde waarde kunt leveren, leiden tot steeds hechtere partnerships.

Samen met je klanten kun je zorgen voor dienstverlening die optimaal aansluit bij hun wensen en behoeften. Klantonderzoek geeft je de inzichten die je nodig hebt om jouw organisatie steeds weer verder te ontwikkelen. 

Samen voor jouw succes!

MeetingMonitor heeft zich gespecialiseerd in het online meten van klantbeleving en het realiseren van duurzame relaties met klanten. Ons doel is een optimale bijdrage te leveren aan het imago en rendement van jouw organisatie. 

We richten ons op de ondersteuning van klantgerichte organisaties door de beleving van klanten objectief en haarscherp voor je in beeld te brengen. Hiervoor zetten wij graag ons op Return On Investment gerichte Klantbelevingsonderzoek voor je in. Daarnaast helpen wij je graag met de ontwikkeling van de organisatie door middel van onze resultaatgerichte trainingen en adviezen. 

Wil je weten wat jouw klanten werkelijk beweegt? 

Via online klantbelevingsonderzoek worden jouw opdrachtgevers uitgenodigd om hun feedback te delen. Zo brengen we niet alleen de ervaring met jouw producten/diensten, medewerkers en service doorlopend in kaart, maar ook de behoeften en verwachting van jouw klanten én de mate van ambassadeurschap.  

Door deze inzichten met je medewerkers te delen geef je hen de verantwoordelijkheid in vervolggesprekken de dialoog met klanten aan te gaan en te bouwen aan een duurzame klantrelatie. Zo bouwen we samen aan Customer Excellence, ultieme klantbeleving en loyale klanten. Het resultaat? Ambassadeurs die je aanbevelen bij anderen, zodat innovatie en jouw omzet groeit. 

Onze Visie   

Wij geloven in het creëren van duurzame klantrelaties en ambassadeurschap als basis voor duurzame groei en rendement. Een meetinstrument dat jouw medewerkers stimuleert in het genereren van loyale klanten zou hierbij naadloos aansluiten.  

Het is onze overtuiging dat organisaties de beste klantrelaties op kunnen bouwen, door als echte partners samen te werken aan het continu creëren van maatwerk oplossingen en win-win relaties. Voorop staat daarbij dat we ‘doen wat nodig is’, vanuit een gedegen inzicht in de wensen en verwachtingen van jouw opdrachtgevers. 

Wat levert een klanbelevingsonderzoek met behulp van MeetingMonitor jou op?

Feedback moet zodanig zijn, dat iedereen in de organisatie deze kan begrijpen en vertalen naar de eigen rol. Door de tevredenheidsmeting in te zetten als onderdeel van jouw totale kwaliteitsbeleid, bieden de uitkomsten ook de mogelijkheid om een persoonlijk vervolgcontact aan te gaan, waarmee commerciële kansen gecreëerd kunnen worden. Met de inzichten uit de evaluatie ga je ook op een ander niveau het gesprek met jouw klanten aan. 

Z

Motivatie instrument

  • Waardering voor wat jouw team en organisatie goed doen
Z

Ontwikkelinstrument

  • Waardevolle 1-op-1 inzichten over hoe klanten jouw organisatie ervaren
  • Inzicht in oorzaken en kansen die tot meer tevredenheid en effect leiden
Z

Sturingsinstrument

  • Inzicht voor management om performance en resultaat te optimaliseren
Z

Interactie- & salesinstrument

  • Mogelijkheid om waardevollere en toekomstgerichte gesprekken met klanten te voeren en jouw waarde als partner te vergroten
  • Kans om inzicht te vergaren over behoeften en wensen van opdrachtgevers (en deze om te zetten naar aanvullende dienstverlening)
  • De angel eruit halen en voorbereid en oplossingsgericht in gesprek gaan (bij ontevredenheid/ klachten)

Betrokken en op maat

Geen organisatie is gelijk. Daarom geloven wij ook niet in standaard onderzoek. We benaderen elke opdracht vanuit een blanco canvas. We vertrekken vanuit de visie en waarden van jouw organisatie, koppelen deze aan de doelstellingen en onze expertise. Zo creëren we samen het best passende onderzoek voor jouw organisatie. 

We ontzorgen vervolgens in de volledige uitvoering van het onderzoek, van voorbereiding tot uitvoering en terugkoppeling.  

Wij staan daarbij garant voor een zeer betrokken begeleiding, ondersteuning en service en we zijn “24/7” bereikbaar voor inhoudelijke of technische ondersteuning.