Voor én door meeting professionals

In onze dienstverlening combineren we kennis van enquêtemethodieken met bijna 30 jaar ervaring in de congres- en eventbranche (zowel organiseren, accommoderen als faciliteren). Resultaat hiervan is een complete ondersteuning, van doelstellingen tot eindresultaat. Exclusief gericht op meetings, congressen en events.

MeetingMonitor by Qmatters

MeetingMonitor is onderdeel van Qmatters, een eigentijdse en onafhankelijke organisatie, gespecialiseerd in het duurzaam ontwikkelen van mensen en organisaties. Via een onderscheidende aanpak in onderzoek, training, coaching en advies levert Qmatters een bijdrage aan het vergroten van persoonlijk-, team-, klant- én organisatie Geluk(t).

MeetingMonitor richt zich specifiek op de ondersteuning van organisaties in de meeting industrie om bijeenkomsten met meer waarde en impact te realiseren.

Ons doel is een optimale bijdrage te leveren aan het imago en rendement van jouw organisatie! 

Waar kom je ons tegen?

De mensen van MeetingMonitor by Qmatters zijn actief lid van branche- en vakorganisaties als CLC-VECTA en Meeting Professionals International (MPI). We zijn vaak te vinden op de bijeenkomsten van deze verenigingen en op andere vakevenementen. Spreek ons tijdens deze bijeenkomsten gerust even aan, want we helpen je graag op weg met de vragen die jij hebt over impactvolle events.

Je kunt ons natuurlijk ook altijd contacten voor een afspraak. Wij komen graag bij je langs (als het weer mag, nu even online) om met je te sparren over de toegevoegde waarde van jouw congressen en events. En hoe wij jou daarbij kunnen ondersteunen!